Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dijous, 22 de juliol del 2010

En aquest precís instant...

En aquest precís instant a Badalona, a Lleida, a Ripollet, a Tarragona, a Castellbisbal, a Granollers, a Girona, a Sant Cugat, a Mollet, a Barcelona, o potser més lluny, a Madrid, a Màlaga, a Sevilla o a Poitiers... hi ha una dona que abraça un menut; o una altra que li fa molts petonets a la panxa a un altre; o una dona que fa adormir una petita al pit; o una altra que amorosa jeu a la gespa del jardí amb un petitó al costat; o una altra que persegueix una menuda que tot just comença a gatejar; o una altra que tot just se'l comença a imaginar; o una dona que guaita embadalida com una petitona juga amb uns cartrons o una altra que somia com serà...

En aquest precís instant, siguin on siguin, hi ha moltes dones i nens jugant a mares i fills. Aquest gran joc de la vida, que com jo, moltes han escollit viure'l intensament, sense pors, sense angoixes, sense idees preconcebudes, sense témer al què diran, sense atabalar-se per res... Han escollit viure'l lliurement, amb il·lusió, vivint positivament els nous reptes que cada dia ens regala aquest gran joc!

Gràcies a totes per ser senzillament tan generoses! De ben segur que amb la nostra actitud els hi estem oferint als nostres fills el millor de la vida!

Gràcies a tots (vosaltres els petits) per ser senzillament tan fantàstics! De ben segur que sou i sereu el millor de la nostra vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada