Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dijous, 11 de març del 2010

Qui els va parir!

Avui us poso un altre part. Es tracta d'un part natural que es va dur a terme a l'Hospital públic de Santa Caterina. El van emetre al programa que van fer a TV3 que es deia "Qui els va parir!".

En aquest vídeo no es veu, però previ al moment de l'expulsiu es va poder veure les instal·lacions de que disposa l'hospital (sales tranquil·les i fosques, pilotes grans, mantes i coixins per descansar...). En aquest hospital, si ho desitges pots fer un part natural i tranquil sense medicalització amb unes instal·lacions adequades per a fer-ho, i amb la confiança (si és que així ho necessites) que disposes de tots els serveis mèdics a la sala del costat. Malauradament encara és l'únic hospital de Catalunya en què existeixen aquestes instal·lacions (si no vaig errada). Hi havia un programa pilot per engegar-ho a altres hospitals, però em sembla que el tema està aturat. Quina llàstima!

Doncs aquí teniu el naixement de la petita:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada