Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dilluns, 15 de març del 2010

Entrevista al pediatra Carlos González

Ahir al matí al programa de Catalunya Ràdio Eduqueu les criatures van fer una entrevista al conegut pediatra Carlos González.

Aquest pediatra ha escrit quatre llibres, tres dels quals molt recomanables especialment el que s'acaba d'editar en català "Un regal per tota la vida. Guia de la lactància materna".

Es tracta d'un metge amb unes idees que, al meu entendre, es basen força en l'instint tot i que per alguns podrà semblar que se'n fot del personal. Però diu les coses molt clares i això està molt bé. És un gran defensor de la lactància materna.

Aquí teniu l'entrevista que li han fet. No és una gran entrevista (n'hi he escoltat de millors) però estar prou bé. (poseu-la a partir del minut 12':45")
http://www.catradio.cat/reproductor/audio.htm?ID=422640

1 comentari:

  1. Jo vaig sentir l'entrevista i em va agradar molt! Si donar el pit fos una cosa socialment més acceptada i es fes sense cap reparo, sobre tot a partir de segons quines edats dels nens, no caldria que s'hagués respondre preguntes que per ell són obvies, d'aquí que de vegades coses que a nosaltres com a mares ens angoixen (quan podré dormir una nit sencera?...)per ell tenen una resposta lògica (com quan el nen estigui preparat!)
    El llibre Un regal per tota la vida, se l'hauria de llegir qualsevol persona vulgui donar el pit!

    ResponElimina